Betonarbejde

Hos HMN Entreprenøren udfører vi en lang række opgaver inden for betonarbejde for både privat- og erhvervskunder. Størstedelen af vores opgaver udfører vi i forbindelse med erhvervsbyggeri. I tilknytning til vores betonarbejde tilbyder vi også at udføre det påkrævede jordarbejde – eksempelvis udgravning til sokler. Vi kan også støbe og klargøre til montering af aktuelle elementer.

Betonarbejde – punktfundamenter

Gennem en årrække har vi udført både almindelige og borede fundamenter i forskellige dimensioner for mange typer af kunder. Blandt vores kunder er Scandi Byg A/S i Løgstør, som vi har haft et tæt og godt samarbejde med gennem mange år. Vores kernekompetence inden for betonarbejde er konstruktion af punktfundamenter, som vi støber til præfabrikeret modulbyggeri til boliger og relaterede opgaver.

En stærk partner ved betonarbejde

Vi udnytter dagligt det tætte samarbejde, vi har med vores søsterselskab Henriksen og Madsen, som også ligger inde med stor ekspertise inden for betonarbejde. Ofte inddrager vi dem som underentreprenør på større opgaver i forbindelse med betonarbejde. På den måde har vi mulighed for at mande op og ned i forhold til den aktuelle opgave, som vi arbejder på. Det gør os i stand til at varetage projekter, der kræver stor kapacitet. Vi leverer altid ydelser og resultater af bedste kvalitet og til aftalt tid og pris. Vores succeskriterium er din tilfredshed.